Servicepark Hellendoorn Rally 2024 opnieuw bij Dieka Markelo

Servicepark Hellendoorn Rally 2024 opnieuw in Markelo

Het Bestuur van de Hellendoorn Rally is verheugd te kunnen bevestigen dat na het succes afgelopen jaar het Rallycentrum voor de 2024-editie opnieuw bij Dieka in Markelo zal worden gehuisvest. Maar ook de gemeente Hellendoorn vormt een belangrijk onderdeel van de rally die ook komend seizoen plaatsvindt op vrijdag 20 en zaterdag 21 september.

Afgelopen jaar werd het drukbezochte ‘Rallycentrum’ van de Eurol Hellendoorn Rally verplaatst naar Dieka in Markelo. Dat werd een groot succes en na de uitgebreide evaluatie en het benoemen van enkele verbeterpunten is de organisatie van de rally verheugd de samenwerking met Dieka te kunnen continueren voor de komende 42e editie.

Opnieuw zullen de teams hun tenten opslaan op de parkeerterreinen van Dieka, zal er een food court komen, de studio van de lokale omroep HOi, een promodorp met stands van verschillende sponsoren en zal de organisatie gebruik kunnen maken van het zalencomplex voor huisvesting van onder meer ‘Rally Control’, de perskamer en de VIP-ontvangsten. En uiteraard barst direct na de finish op zaterdagavond een groots rallyfeest los in de grote zaal van Dieka.

Start- en finishpodium als vanouds in Hellendoorn/Nijverdal ”zoals het er nu naar uitziet”

Tegelijkertijd bevestigt de organisatie dat de Gemeente Hellendoorn als vanouds mag rekenen op een prominente rol in het programma. Niet alleen staat er een prachtige klassementsproef geprogrammeerd, maar zoals het er nu naar uitziet zal het start- en finishpodium als vanouds worden geplaatst in Hellendoorn/Nijverdal.

Foto, tekst: PB Hellendoorn Rally