Privacy statement

The Rally Factory hecht grote waarde aan de privacy van haar websitebezoekers en gaat vertrouwelijk om met de persoonlijke gegevens die worden of zijn verstrekt. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt. Persoonsgegevens zullen door The Rally Factory worden gebruikt voor doeleinden die in deze Privacy statement omschreven zijn.

De Privacy statement is van toepassing op klanten van The Rally Factory, leveranciers van The Rally Factory, websitebezoekers op www.therallyfactory.com en andere personen (en bedrijven) die contact hebben gezocht met The Rally Factory of waarmee The Rally Factory contact mee heeft gezocht.

Verwerken van gegevens “Gegevensverwerking”

The Rally Factory verzamelt en verwerkt gegevens over klanten en bezoekers van deze website. Deze gegevens worden verzamelt voor de bedrijfsvoering. Zo gebruiken wij de gegevens om producten en diensten onder de aandacht te brengen en beschikbaar te stellen voor klanten waarvoor deze producten en diensten interessant zijn. De door u verstrekte informatie zal worden gebruikt om met u te communiceren over bestellingen en om u te informeren over diensten en producten (tenzij u heeft aangegeven geen aanbiedingen van producten en/of diensten te willen ontvangen).

Onze website (www.therallyfactory.com) plaats cookies binnen uw browser/apparaat waarmee u de website bezoekt. De cookies worden gebruikt om de website goed te laten functioneren. U kunt te allen tijde cookies voor onze website uitschakelen via de instellingen van uw browser.

The Rally Factory maakt gebruik van Google Analytics. Google Analytics is een programma dat wordt gebruikt om analytische gegevens te vergaren, met uiteindelijke doel de website te verbeteren zodat deze zo goed mogelijk presteert. Zo kunnen wij met behulp van Google Analytics onder andere statistieken verzamelen omtrent bezoekersaantallen, verkeersbronnen en bezochte pagina’s. De gegevens die wij met behulp van Google Analytics verzamelen kunnen wij niet herleiden tot een persoon. Google is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens. The Rally Factory heeft geen rol bij de Google’s gegevensverwerkingsproces. Informatie die u invult in (contact)formulieren en bestanden die u eventueel uploadt via de website, worden nooit gedeeld met Google (Analytics). Meer informatie over de gegevensverwerking van Google kunt u hier vinden.

Waarom en welke gegevens verwerken wij?

Wanneer u gebruikt maakt van de website van The Rally Factory , u vrijwillig contact opneemt met The Rally Factory of contact hebt met The Rally Factory worden er dus bepaalde gegevens van u verwerkt. De doeleinden van de gegevensverwerking zijn hieronder opgesomd:
– Het beschikbaar stellen van een goed functionerende website.
– Dienstverlening m.b.t. producten en diensten die The Rally Factory met u communiceert of toestuurt, dit kan zowel telefonisch of per mail.
– Correct verwerken van facturen, bestellingen en afspraken. The Rally Factory verwerkt enkel persoonsgegevens die minimaal nodig zijn om de bovenstaande verwerkingsdoeleinden uit te voeren.

Gegevens die door u worden verstrekt:
– Contactgegevens en andere persoonsgegevens die nodig zijn voor de uitvoering van uw opdracht door werknemers van The Rally Factory;
– Contactgegevens en andere persoonsgegevens ingevuld op contactformulieren of andere webformulieren;
– Contactgegevens verstrekt tijdens afspraken, kennismakingsgesprekken, evenementen etc.
– Persoonsgegevens verkregen via of gegenereerd door de website, elektronische nieuwsbrieven, commerciële e-mails of daaraan gerelateerde technologieën, zoals: IP-adressen en surfgedrag.

Derden

De website bevat enkele (hyperlinks) die naar websites van andere partijen gaan. The Rally Factory is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites of de diensten van dergelijke websites en social media platforms. Ook is The Rally Factory niet verantwoordelijk voor het privacy beleid en het gebruik van cookies op deze websites van derden. In sommige gevallen is het nodig om persoonsgegevens te delen met derden. Dit gebeurt echter alleen indien het noodzakelijk is voor de uitvoering van diensten (in opdracht van u). Persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden voor andere (commerciële) doeleinden.

Beveiliging

The Rally Factory heeft organisatorische en technische beveiligingsmaatregelen genomen om zorgvuldig en vertrouwelijk met de persoonsgegevens om te gaan. Dit is gedaan zodat de persoonsgegevens niet misbruikt, vernietigd of onbedoeld gewijzigd worden. Alle werknemers van The Rally Factory dienen zich aan de beveiligingsvoorschriften te houden die voor de gehele organisatie gelden. Werknemers die gegevens mogen verwerken hebben zich ertoe verplicht om de vertrouwelijkheid van deze informatie te waarborgen.

Bewaartermijn

The Rally Factory bewaart persoonsgegevens enkel voor doeleinden zoals hierboven beschreven. Indien de persoonsgegevens niet langer nodig zijn voor de uitvoering van de doeleinden, zullen deze gegevens niet langer dan de wettelijke bewaartermijn bewaart blijven.

Vragen

Vragen over dit Privacy statement over inzage en juistheid van de informatie die u eerder aan The Rally Factory heeft doorgegeven of verzoeken om informatie te laten verwijderen of over te dragen, kunt u richten aan info@therallyfactory.com. Indien u het niet eens bent met de wijze waarop The Rally Factory uw gegevens verwerkt, treden wij graag met u in contact teneinde een passende oplossing aan te bieden. Op grond van de privacywetgeving heeft u tevens het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen

The Rally Factory behoudt zich het recht voor om dit Privacy statement ten allen tijde te wijzigingen of in te trekken. Deze wijzigingen zullen wij op deze pagina publiceren. De datum van de laatste wijziging staat in de voettekst van dit Privacy statement vermeld.

Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website en/of Flash-applicaties wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer, mobiele telefoon of tablet wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Deze cookies beschadigen uw computer niet.

The Rally Factory gebruikt de volgende cookies:
Functionele en technische cookies
– Cookie control cookies

Voor het bijhouden van statistieken (analytische cookies)
– Google Analytics (analytische cookies)

Advertentie- en marketingcookies
– Cookies om content te tonen en af te stemmen op je interesse
– Advertentiecookies om advertenties te meten

Social Media-cookies
– Social Media deelcookies

Functionele en technische cookies (noodzakelijke cookies)

Functionele cookies onthouden uw voorkeuren. The Rally Factory maakt hiervoor gebruik van cookie control cookies. Deze cookies worden geplaatst om uw voorkeuren met betrekking tot cookies te onthouden. Deze zijn uiteraard noodzakelijk om te weten of u wel of geen toestemming geeft voor het opslaan van bepaalde cookies. Let op: al deze cookies gebruiken we voor een goede functionaliteit van de website en garandeert verhoogd gebruiksgemak.

Bijhouden van statistieken

Google Analytics (analytische cookies)
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Advertentie- en marketingcookies

Advertentiecookies (Google Adwords)
Google gebruikt cookies om u van dienst te zijn bij het tonen van relevante advertenties op basis van uw recente zoekopdrachten. The Rally Factory gebruikt Google-cookies om conversies op de website te kunnen bijhouden.

Cookies om content op je interesse af te stemmen
The Rally Factory maakt geregeld gebruik van remarketing via Google Adwords en soms Facebook. Dit wil zeggen dat er advertenties aan u getoond kunnen worden op Facebook en op websites uit het Google netwerk op basis van uw bezoek aan onze website. Google resp. Facebook toont u deze advertenties op basis van een cookie die op uw computer, laptop, tablet of mobiele telefoon wordt geplaatst.

Social Media

Deelcookies
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van van de social-media kanalen zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van de op deze website gebruikte social-media kanalen (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Contactgegevens

The Rally Factory
Postbus 374,
7440 AJ Nijverdal
K.v.K.-nr.: 31048225
BTW-nr.: 8171.62.653.B.01

Datum: 2 januari 2020

Het wordt weer warm
Adverteren op THERALLYFACTORY.com