Nieuw serviceterrein voor ELE Rally 2024

Nieuw serviceterrein voor ELE Rally 2024

De organisatie van de ELE Rally heeft een nieuwe locatie voor het serviceterrein aangekondigd.

Afgelopen editie was het serviceterrein gesitueerd in Veghel. Voor de 2024-editie van de Brabantse klassieker zal het serviceterrein terugkeren naar industrieterrein Habraken in Veldhoven, nabij het vliegveld van Eindhoven.

Habraken is geen onbekend terrein voor de ELE Rally. Zo was het servicepark in het verleden gevestigd rondom SchippersStop. Voor de komende editie zal het servicepark gevestigd zijn op het terrein ‘Habraken 1224’.

Het terrein is volgens de organisatie ruim genoeg om zowel alle deelnemers van de Rally en Historics alsook de ADAC-Opel Electric Rally Cup, die dit jaar terugkeert naar de ELE Rally, onder te brengen. Twee jaar geleden was de service van de Opel Rally Cup nog op een andere locatie dan de Rally en Historics.

KP Helmond terug in ELE Rally 2024

Verder deelt de organisatie, zo’n twee maanden voor de start van het evenement, dat de klassementsproef ‘Helmond’ rondom de Automotive Campus terugkeert voor de ELE Rally van 2024.

De wegen rondom de Automotive Campus zijn in het verleden gebruikt in variaties van de toenmalige KP Stiphout. Hoe ‘KP Helmond’ in 2024 precies verreden gaat worden is nog niet bekend.