Geen Zuiderzee Rally in 2021 – ELE in oktober

Geen Zuiderzee Rally in 2021 - ELE in oktober

KNAF-BSR heeft vandaag een nieuwe update van de rally kalender van 2021 bekendgemaakt. Op de geüpdatet kalender staan zeven rally’s: zes wedstrijden in Nederland én de Rallye Sulingen in Duitsland.

De grote afwezige op de nieuwe kalender is de Zuiderzee Rally. Net zoals de reeds gecancelde Circuit Short Rally en de Visual Art Rally, zal ook de rally in de Noordoostpolder niet doorgaan in 2021. De ELE Rally moest net zoals de Zuiderzee Rally het evenement uitstellen voor de oorspronkelijke datum, maar heeft wél een nieuwe datum op 9 oktober.

De Rallye Sulingen is nu de eerst geplande rally voor het ONRK op 7 en 8 juni. Mocht deze rally alsnog verschoven worden naar de alternatieve datum van 15 t/m 17 juli, dan vervalt deze wedstrijd voor het ONRK.

Door alle verschuivingen is de GTC Rally nu de eerste rally op Nederlandse bodem. Alle rally’s in Nederland zullen meetellen voor elk kampioenschap (ONRK, NRK, Historic en NSRK). Alle kampioenschappen hebben één schrap resultaat.

Datumwijzigingen Vechtdal Rally en Twente Rally

Ook zijn er veranderingen voor de Vechtdal Rally en de Twente Rally. De Vechtdal stond aanvankelijk gepland in juni, maar is verplaatst naar 28 augustus. De Hellendoorn Rally wordt een ééndaags evenement op zaterdag 18 september. Ook is er een datumwijziging voor de Twente Rally. De Hengelose rally is een week naar achteren verschoven en heeft nu 30 oktober als nieuwe datum.

Bekijk de nieuwe kalender update hier!

Adverteren op THERALLYFACTORY.com