Geen Visual Art Rally in 2021

Geen Visual Art Rally in 2021

De Visual Art Rally gaat dit jaar definitief niet door. Dat bevestigde de organisatie van de rally gisteravond op social media.

Er zijn te veel vraagtekens omtrent het organiseren van evenementen. Ook legt de organisatie uit dat er gekeken is naar het organiseren van een rally op een afgesloten terrein.

Echter is besloten dat het onmogelijk is voor de organisatie om verantwoord een wedstrijd te organiseren.

Focus op 2022

De organisatie zoekt niet naar een nieuwe datum in het najaar omdat de rallykalender al ‘goed gevuld’ is. “Zo geven we de andere organisaties de ruimte om hun wedstrijd neer te zetten op de door hun geplande datums in het najaar. Wij focussen ons weer op de 2022-editie van het evenement, waarin we hopelijk weer met het publiek langs de lijnen mogen genieten van het rallygeweld.”

Zuiderzee Rally en ELE Rally zoeken naar nieuwe datum

Zoals de organisatie van de Visual Art Rally al aangeeft, zoeken enkele rally’s nog naar datums in de tweede helft van 2021. Zo zijn er nog geen nieuwe datums vastgesteld voor de Zuiderzee Rally en de ELE Rally. Ook kijkende naar rallykalender van het Belgisch rallykampioenschap, zal het niet gemakkelijk worden om een nieuwe datum te vinden. De ELE Rally gaf al aan dat een rally zonder publiek geen optie is.

Bekijk de geüpdatet rallykalender voor 2021 is hier te vinden.