Nieuwe datum voor TAC Rally 2021

Nieuwe datum voor TAC Rally 2021

De datum voor de TAC Rally 2021 is verplaatst naar zaterdag 24 juli 2021. Dat bevestigde de organisatie van de rally vanavond.

Aanvankelijk stond de wedstrijd gepland op 10 april. Echter was het volgens de Tieltse organisatie ”heel onzeker” en ”bijna onvoorstelbaar” in april een rally te organiseren gezien de huidige evolutie van de COVID19-pandemie.

Mede omdat het najaar erg druk belooft te worden qua evenementen, is besloten om de rally te verplaatsen naar 24 juli. De rally zal 14 klassementsproeven tellen.

South Belgian Rally in juni

Zoals hierboven vermeld, belooft het najaar erg druk te worden met rally’s. Dit komt mede doordat de Ypres Rally Belgium dit jaar in augustus wordt verreden. De eerste South Belgian Rally staat nu gepland op zaterdag 26 juni: waar normaal gesproken de Ypres Rally verreden wordt.

De officiële kalender van het BRC 2021 is nog niet bekend. Van de reeds bevestigde datums is de Sezoensrally (14 en 15 mei) in Bocholt de eerste rally het jaar. De Spa Rally, Rallye de Wallonie, Aarova Rally, East Belgian Rally en de Condroz Rally hebben nog geen bevestigde datum.

Bekijk de rallykalender van 2021 hier.

Foto: BRC