Haspengouw Rally 2021 naar eind november uitgesteld

Haspengouw Rally 2021 naar eind november uitgesteld

De Haspengouw Rally van 2021 zal niet in februari maar eind november verreden worden. Directe reden van de verplaatsing is de inschatting van de organisatie dat de huidige gezondheidscrisis er voor zorgt dat het niet haalbaar is om eind februari een rally te verrijden.

De verplaatsing van de Haspengouw Rally heeft gevolgen voor de Rally van Zuid-Limburg. De Rally van Zuid-Limburg, die net zoals de Haspengouw Rally door Topspeed Rallyclub wordt georganiseerd en traditiegetrouw in november verreden wordt, zal niet doorgaan volgend jaar. Het is voor de organisatie niet haalbaar om twee evenementen te organiseren binnen een halve maand. De VAS kalender van 2021 verliest dus een wedstrijd.

BRC kalender 2021 nog niet officieel uitgebracht

De nieuwe datum van de Haspengouw Rally is vastgesteld op 25-26-27 november 2021. Normaal gesproken fungeert de rally rondom Landen als openingsronde van het Belgisch rallykampioenschap. Op dit moment is de kalender van het BRC nog altijd niet officieel naar buitengebracht. Eind vorige maand kwam de BRC Promoter met een persbericht naar buiten waarin duidelijk werd dat de BRC kalender van 2021 uit negen wedstrijden zal bestaan. Van deze negen wedstrijden zullen de zes beste resultaten meetellen voor het kampioenschap.

Foto: Jobfixers BRC

Airco najaarsactie
Adverteren op THERALLYFACTORY.com