130 inschrijvingen binnen anderhalf uur voor Rally van Kortrijk

130 inschrijvingen binnen anderhalf uur voor Rally van Kortrijk

De organisatie van de Rally van Kortijk ontving op maandagavond 130 inschrijvingen voor de editie van 2021 binnen anderhalf uur nadat de inschrijvingen geopend waren.

De Rally van Kortrijk is onderdeel van het Belgische VAS-kampioenschap. Ook dit jaar zal de wedstrijd het VAS-kampioenschap afsluiten.

Op maandagavond rond de klok van 20:00 uur zijn de inschrijvingen geopend voor de editie van 20 en 21 november volgende maand. Rond 21:30 waren er 130 inschrijvingen ontvangen door de organisatie: “De inschrijvingspagina blijft open staan. Ons secretariaat verwerkt morgen [dinsdag] de lijst en zal die aanvullen met de betalingen van het inschrijvingsrecht. U kan dus nog steeds inschrijven. Eenmaal wij een goed zicht hebben op alle correct ingeschreven piloten en co-piloten wordt er gecommuniceerd.”

De rally kent 100,38 kilometer aan klassementsproeven. Op zaterdag 20 november wordt er één KP verreden. Op de zondag worden er twee boucles van vier KP’s en één boucle van vijf KP’s verreden. 98% van de klassementsproeven is verhard.

Verkoop nu je auto
Verkoop nu je auto
Verkoop nu je auto

Foto: Rally Kortrijk